Gepost op

DIY: Maak je eigen gezichtsspray

Zo maak je je eigen gezichtsspray 

Fijn! Deze Frankincense (wierook) gezichtsspray helpt oneffenheden in je huid te verminderen en helpt je naar een gladde, gezonde huid. Gebruik ‘m na het reinigen van je huid, voor je je gezichtscreme smeert. Hij is ook fijn in de tas om gedurende de dag jezelf een frisse boost te geven!

Voordelen

  • Hydrateert je huid
  • Verminder oneffenheden
  • Ideaal om in je handtas of op je bureau te bewaren
  • Voor alle soorten huid

Dit heb je nodig

  • een sprayflesje voor 250 ml
  • water
  • Frankincense olie, natuurlijk van dōTERRA 🙂

Zo maak je de spray
Vul de sprayfles met water, voeg er 1 druppel Frankincense olie aan toe. Even schudden en de spray is klaar voor gebruik.

Zo gebruik je ‘m
Houd de spray op armlengte, sluit je ogen en spray. Gebruik deze spray na het reinigen van je huid, voor je je creme smeert. Hij is ook fijn gedurende de dag, zelfs over make-up, voor een verfrissende boost.

Over Frankincense olie
DoTERRA’s Frankincense is een olie die de huid verzacht en gedurende de dag de emoties kalmeert en in balans brengt. Frankincense wordt vaak gebruikt bij meditaties, maar helpt ook om de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en huidimperfecties te verminderen. Met deze spray heb je mooie dosering van deze kostbare olie zonder te veel te gebruiken.