Disclaimer

ZELFZORG

Wanneer je oliën gebruikt is het belangrijk dat je luistert naar je lichaam. Naar wat de oliën doen. Oliën zijn geen medicijnen, maar zelfzorgmiddelen. Ze ondersteunen je gezondheid. Maar je moet ze wel op de juiste manier gebruiken.

Heb je een ziekte of ben je gewond, bezoek dan aan arts. Gebruik altijd je gezonde verstand. 

Bij al onze producten staat het volgende:
– Onze oliën zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.
– De oliën van dōTERRA zjjn CPTG gecertificeerd voor veilige dagelijkse toepassing.
– Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje.
– Niet gebruiken bij kinderen tot 6 jaar.
– De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze essentiële olie.

Wisselwerking
Ondanks dat de producten van dōTERRA zuiver zen CPTG gecertificeerd zijn, kan het zijn dat er een wisselwerking ontstaat is tussen medicijnen en oliën. Medicijnen kunnen daardoor minder goed werken of juist de bijwerkingen versterken. Gebruik je medicijnen, raadpleeg dan altijd je arts.

Zwangerschap
Tijdens de zwangerschap kun je niet alle oliën gebruiken Ook niet wanneer je borstvoeding geeft. Meer informatie per olie vind je in het boek Modern Essentials of in de Modern Essentials app. Uiteraard kun je ook je verloskundige raadplegen.

Kinderen/ouderen
Het is belangrijk dat je voorzichtig bent met het gebruiken van oliën bij kinderen of ouderen. Verdun de oliën zoals de tabel in het boek Modern Essentials het aangeeft.

Zoals gezegd: luister altijd goed naar je lichaam en gebruik je gezonde verstand!

Team Etherische Olie Werkt