Over ons

Wij zijn enthousiaste doTerra gebruikers. Ons doel is te delen wat doTerra ons voor moois heeft gebracht. Je kunt de kracht van de natuur gebruiken in je dagelijks leven. De oliën van doTerra kunnen je leven, en dat van je naasten, écht veranderen. En daar helpen we je graag bij op weg.

Maar eerst: even voorstellen…

Elisabeth van Munster

Het begon een half jaar geleden met het proberen van één olie voor Maaikes (dochter van 10) hooggevoeligheid, de Balance. En wat waren we verrast over hoe goed het werkte! Al bij de eerste keer smeren zag ik haar ontspannen. Ze reageerde aan de ontbijttafel minder fel en opgefokt. En zelfs juf viel het op dat Maaike veranderde, minder moe was en minder snel geprikkeld was.

Inmiddels gebruiken we dagelijks verschillende oliën. En: ze werken écht!

De olie die ik zelf dagelijks gebruik is Serenity. Deze smeer ik voor het slapen gaan onder mijn voeten. En waar ik, volgens de Fitbit (activity tracker) eerder heel weinig diepe slaap kreeg, is dat met de olie heel anders. Ik krijg veel meer diepe slaap. Daardoor voel me ook ‘s ochtends ook uitgeruster. Daarnaast gebruik ik Smart & Sassy. Ik ben nogal een zoetekauw en deze olie zorgt ervoor dat die behoefte een heel stuk minder is. Daarnaast geeft deze olie je energie, je metabolisme gaat omhoog. Fijne combi.

Wanneer ik geconcentreerd aan het werk moet, doe ik Rosemary in de diffuser. Die helpt mij bij het focussen. En zijn er poffertjes gebakken en ruikt de keuken naar vettigheid? Dan zet ik de diffuser aan met een paar druppels Lemon olie (citroen). Binnen no time is de geur verdwenen.

Wat ik ook zo mooi vind is dat onze kinderen inmiddels zelf vragen om olie. Bij buikpijn bijvoorbeeld. Dan vragen ze of ik wat olie op hun buik wil smeren. Ze hebben ervaren dat dat helpt. Onze dochter heeft een eigen etuitje met kleine flesjes olie in haar laatje op school. Geregeld pakt ze de Wild Orange als het wat druk is in de klas. Haar klasgenoten worden er ook blij van en vinden de geur heerlijk, zegt ze!

Dorine Snellink

Waarom ik enthousiast ben en blijf over de oliën van dōTERRA?

De oliën helpen mij dagelijks bij mijn momenten van bewustwording. Ik begin de dag door te ervaren aan welke olie ik behoefte heb. Wat ik nodig heb, hangt helemaal af van mijn stemming. Maar ook van de signalen die mijn lichaam me geeft. Door zo de dag te starten begin ik in rust. Een moment op de dag om mijzélf aandacht te geven.

Al vrij snel gebruikte ik de olie vanuit verschillende invalshoeken. Bij lichamelijke klachten, in het huishouden maar ook tijdens het koken. Ik ontdekte de kracht van de natuur.

Bij lichamelijke kwaaltjes ging het aan het begin vooral om het veranderen van mijn mindset. In plaats van reguliere medicatie te pakken, ging ik kijken naar de mogelijkheden met etherische olie. En wat waren de resultaten mooi: een ‘natuurlijke’ manier van herstel! Hoofdluis, huisstofmijt, brandnetelpijn, wespensteek, voetschimmel, aften, koortslip en wratjes: het is allemaal verholpen met etherische olie.

Onze oudste zoon is in de pubertijd. Hij krijgt meer rust in zijn hoofd en lichaam met de olieblends Balance en Serenity. Iedere avond smeert hij trouw deze oliën onder zijn voeten. En wat vind ik het mooi om te zien hoe helpend de olie is in deze levensfase.

Waarom ik mensen DōTERRA wil laten ervaren? Omdat ik blij word van de olie en dat andere mensen ook gun!

Onze zoon had een wrat onder zijn voet. Deze behandelde we met Oregano olie. Ons zoontje vond het prima, maar vond ook dat zijn bed naar pizza rook :-). En na 10 dagen pizzabed was de wrat weg!

PS Dorine geeft ook héérlijke Ontspanningsmassages en Aroma Touch Massages: kijk op www.ontspanningsmassagewerkt.nl.


Op onze website nemen we je graag mee in de wereld van etherische oliën. Je leest wat etherische oliën zijn, hoe ze worden gemaakt en hoe je ze gebruikt. Goed om te weten dat de oliën die wij gebruiken 100% puur zijn en voldoen aan de strenge normen voor CPTG, Certified Pure Therapeutic Grade® (lees hier meer). Dat is een belangrijk verschil met de meest verkochte oliën bij bijvoorbeeld de drogist of Holland & Barrett. Daar worden vaak chemische bestanddelen aan toegevoegd of de olie is zo verdund dat ze zijn werk niet kan doen. Belangrijk dus om te beseffen wanneer je met etherische olie wilt gaan starten.