Olie bestellen met 25% korting? Dat kan!

Gebruik je regelmatig etherische olie? Of wil je er mee beginnen? Dan is het slim om lid te worden van dōTERRA. Je krijgt dan namelijk 25% ledenkorting op alle producten. Plus heel veel handige info en trainingen. 

Er zijn twee opties om in aanmerking te komen voor de ledenkorting: je betaalt óf de eenmalige inschrijvingskosten van 25,-  óf je schaft een van de welkomstpakketten aan (tip: ga voor het Family Essentials-pakket).

70% van de mensen die met dōTERRA oliën start, gebruikt het na een jaar nog steeds. Dat is echt uniek! Zó goed werkt het dus. En wij helpen je er graag mee op weg.

Korting op etherische olie

Zodra je je hebt ingeschreven krijg je een jaar lang 25% korting op alle dōTERRA essentiële oliën. Je lidmaatschap wordt steeds met een jaar verlengt. Daarvoor betaal je 15,- maar….. je ontvangt als tegoed een flesje Pepermuntolie (ter waarde van 21,25). Een mooie manier om voordelig olie te kopen.

Goed om te weten: je bent niet verplicht iets te bestellen en er zijn geen ‘kleine lettertjes’.

Gratis 10-daagse training

Om goed van start te gaan is de Family Essentials Kit heel geschikt. Hierin zitten de 10 meest gebruikte oliën. En het mooie is: bij dit pakket krijg je een 10-daagse training. Elke dag onderzoek je één olie. Je krijgt info, kleine opdrachten en je ontdekt wat elke olie zoal kan doen. En dat is heel waardevol in jouw olie-reis.

Wil je die 25% korting? Volg dan de volgende stappen: 

  • Ga dan naar www.mydoterra.com/etherischeoliewerkt
  • Klik bovenaan in het menu op de knop Join&Save
  • Scroll naar beneden en klik op de knop Join doTERRA
  • Er verschijnt een scherm met de vraag waar je vandaan komt en waar naar verzonden moet worden. Klik Europa en kies daarna Nederland of België
  • Kies voor de bovenste optie ‘Wholesale consumer’ wanneer je oliën voor jezelf gaat gebruiken. Kies voor ‘Welleness Advocate’ wanneer je compensatie en bonussen wilt verdienen met dōTERRA.
  • Vul al je gegevens in, bestel een startpakket -Family Essentials Kit wordt het meest gekozen- en je krijgt meteen 25% korting.
  • Afrekenen kan gewoon met iDEAL. Makkelijker kan bijna niet!
  • Hulp nodig? Mail ons en we nemen binnen 24 uur contact met je op: info@etherischeoliewerkt.nl

Loyaliteitsprogramma van DōTERRA = sparen voor gratis olie

Wil je nog meer dan die 25% korting? Vertel jij iedereen in je omgeving over etherische oliën en bestel je elke maand? Voor jezelf of anderen? Dan moet je zéker lid worden. Want naast de 25% korting die je op elk product ontvangt, kun je meedoen aan het loyaliteitsprogramma van dōTERRA.

Je ontvangt dan bij iedere bestelling een percentage van je aankoopbedrag terug in punten. (PV). Dit percentage kan oplopen tot wel 30%! De punten kun je gebruiken om gratis producten mee te kopen.

In dit filmpje wordt heel duidelijk uitgelegd hoe het Loyaliteitsprogramma werkt:

Wil je meer weten? Of heb je nog vragen? We denken graag met je mee over welke vorm het beste bij jou past. Stuur ons een mailtje en we nemen binnen 24 uur contact met je op: info@etherischeoliewerkt.nl.

Team Etherische Olie Werkt
Dorine, Dineke & Elisabeth