Gepost op

Geld verdienen met dōTERRA

Bijgewerkt in mei 2023

Toen ik voor het eerst de producten van dōTERRA in handen had was ik heel nieuwsgierig. De geur was heerlijk en ik hoorde er goede verhalen over. Maar ja….zou het écht werken? Ik ben een denker en redelijk nuchter. Eerst zien, dan geloven. Dus ik nam wat proefflesjes mee naar huis.

En wat bleek: het werkte! Onze dochter is heel gevoelig en had daar last van. Maar vanaf het moment dat ze Balance olie gebruikte had ze minder last van prikkels. Onze zoon had regelmatig buikpijn na het eten; met ZenGest olie verdween de pijn.

Oké….dit is een interessant product!

Ik kocht een doos met 10 veelgebruikte oliën en verdiepte me in elke olie. Veel chemische zelfzorgmiddelen werden vervangen door etherische oliën. En etherische olie kreeg een plek in mijn dagelijkse routines.

Nu ben ik al meer dan 10 jaar ZZP’er. En ik zie commerciële kansen. En ik voelde aan alles: dit is zo’n kans. Dus ik ging op onderzoek. Want voordat ik me ergens mee inlaat, wil ik weten of het oké is. En of het bijdraagt aan mijn eigen missie: mensen helpen bij een duurzamer leven.

Hoe zit dat met de organisatie erachter?

Mijn zoektocht begon. Wat is etherische olie precies voor product? Hoe maakt dōTERRA het? Hoe zit de organisatie van dōTERRA in elkaar? En vooral: hoe gaat dōTERRA om met mens en natuur?

Lang verhaal kort: het is een prachtige product. De organisatie is degelijk opgebouwd en is stabiel. Na een jaar gebruikt 60% van de gebruikers de producten nog steeds. Dat is een heel hoog percentage!

En wat vooral klopte, was dat de missie van dōTERRA’s aansluit op de mijne. Iedereen doet ertoe. Van de boer en destilleerder tot aan jou, de gebruiker. Iedereen moet er beter van worden, in gezondheid, zelfredzaamheid of financieel opzicht. Daarnaast gaat een groot percentage van de opbrengst naar goede doelen. Dat de oprichters christen, vond ik ook een fijn idee.

Een eigen business bouwen

Ik kwam er ook achter dat je serieus geld kunt verdienen met dōTERRA. Dat het een mooie manier is voor passief inkomen, een extra inkomstenstroom. En ook dáár is bij dōTERRA goed over nagedacht. Het werkt.

Dus: één en één is twee. Het product is top; je helpt anderen zich gezonder en vitaler voelen, én het kan geld opleveren.

De manier waarop ik geld verdien met dōTERRA is vernieuwend! Met relatief weinig tijd, bouw je een mooi stabiel (extra) inkomen. Ik vertel je er graag meer over…

Passief inkomen met dōTERRA

Want je herkent het vast; je wilt meer tijd voor belangrijke dingen in het leven. Voor je familie en vrienden, voor het doen van vrijwilligerswerk of andere dingen waar je energie van krijg. Als je financieel vrij bent, heb je daar de ruimte voor.

De meeste mensen ruilen hun uren voor euro’s. Maar het aantal uren dat je hebt is beperkt. Dus met die manier van geld verdienen wordt je nooit financieel vrij.

Wil jij het ook anders aanpakken? Dan is mijn manier van dōTERRA-business voeren, een mooie optie. Ik leg je graag uit hoe het werkt. Daarna bepaal jij of dit bij jou past.

Anders kijken naar Multi Level Marketing 

dōTERRA is een Multi Level Marketing bedrijf. Toen ik dat hoorde, dachten we: ‘Oké, laat maar zitten’. Tot mijn man zei: ‘Elk bedrijf is toch multi-level? Er is een directeur, daaronder staan managers, daaronder weer afdelingshoofden en dááronder medewerkers’.

Oh ja. Goed punt.

En omdat de producten zó mooi zijn, dook ik in de materie. Er wat blijkt: niet alle MLM’s zijn gelijk, dōTERRA werkt echt anders. Ze wonnen daarom ook meerdere prijzen.

Let wel: dit is geen mooi verhaal over ‘snel geld verdienen’. Om geld te verdienen moet je altijd tijd in je business stoppen. Maar als je dit volgens onze manier doet, heb je binnen een paar maanden een stabiel basisinkomen. Echt.

Hoe werkt ondernemen met dōTERRA?

In het kort: je bouwt je eigen organisatie. Je stapt in, en maakt promotie. Net als in een normaal bedrijf. Op het allerhoogste niveau help je jezelf én de mensen onder je aan een goed maandsalaris. Dat niet alleen jij, maar ook anderen geld verdienen is belangrijk bij dōTERRA. Je groeit niet, zonder anderen mee te nemen.

Hoe je daar komt? Dat laten we je in onze video precies zien. En je hoort wat we van jou vragen. Nieuwsgierig? Vraag de video dan hier aan. Of lees eerst even verder.

Waarom zou je samenwerken met dōTERRA?

Als je tijd stopt in het opbouwen van een bedrijf, wil je natuurlijk dat het goed groeit. Met dōTERRA is dat precies wat er gebeurt. Daar zijn 3 belangrijke redenen voor:

 1. Ondernemen met doterra zorgt voor impact. Op jezelf, je omgeving én de wereld. Het werkt
  dōTERRA-producten zijn het meest getest en het meest betrouwbaar. Ze werken écht. De oliën en andere producten helpen al miljoenen mensen. Overal ter wereld. Het zijn topproducten die je met vertrouwen kunt delen.
 2. Bewezen
  dōTERRA is het grootste gezondheid- en wellnessbedrijf ter wereld. Met meer dan 2 miljard dollar omzet per jaar. Ze wonnen prijzen voor het beste MLM bedrijf ter WERELD. Het is dus een groeiende en stabiele organisatie. Je kunt erop rekenen. Plus: je krijgt hulp bij het starten van jouw bedrijf.
 3. Impact
  Wil jij impact maken op het leven van anderen? Dan past ondernemen met dōTERRA bij jou. DōTERRA zorgt goed voor iedereen die met het product bezig is. Van de boer op het land en de destilleerders, tot aan jou. En dat is uniek!
  Je verandert echt de wereld wanneer je een dōTERRA-bedrijf opbouwt. Kijk maar eens naar Co-Impact Sourcing®- en de dōTERRA Healing Hands Foundation®.

Hoeveel geld kunt je verdienen met dōTERRA?

Het is eenvoudig om in een paar maanden tijd 1500,- per maand te verdienen. Elke maand weer. Omdat onze aanpak werkt. En het mooie is: er is geen limiet.

Hoe deze aanpak precies werkt, leg ik je graag uit in een video. Wil je deze video bekijken? Neem dan contact met mij op. Of stuur een whatsapp bericht en vraag om de link.

Past dit bij mij?

Als je volgens mijn manier werkt, kun je dus in een paar maanden tijd een stabiel inkomen van minimaal 1500,- per maand verdienen. En dat is echt het minimale.

Zoals ik al eerder zei; daar moet je wel iets voor doen. En het moet bij je passen. Je moet op een bepaalde manier denken en doen:

 • je bent een échte ondernemer
 • je denkt groot
 • je bent zelfstandig en hands-on
 • je hebt een netwerk van ondernemers, die net zo denken als jij
 • je droomt van meer inkomen en wilt daarvoor werken, maar niet ten koste van alles
 • je gaat voor het beste van het beste
 • je wilt verschil maken in het leven van anderen
 • je vindt natuurlijke gezondheid belangrijk
 • je bent een dromer die dóet

Herken jij je hierin? Dan moet je zéker contact opnemen! Dan help ik jou, je organisatie opzetten. Stuur een berichtje via de Whatsapp button onderaan de pagina. 

Het werkt echt!

Bij dōTERRA kun je niet groeien zónder andere mensen mee te nemen. Je bouwt aan een team. Hoe je dat doet, daar help ik je bij. Met kennis en ervaring. Maar ook met allerlei online trainingen en cursussen over de producten. Dit alles gaat je verder helpen.

En onthoud: je doet het niet alleen, ik help je op weg. Samen komen we verder!

Meer weten? Stuur een Whatsappje of laat hieronder  je gegevens achter. Dan neem. ik contact met je op. 

  * = verplicht