Etherische Olie Bestellen

In onze webshop kun je niet alle artikelen van dōTERRA bestellen. Dat doen wij omdat we je graag persoonlijk willen helpen het beste uit de olie te halen. Zeker wanneer je etherische olie nieuw voor je is. De effecten die je met olie kunt behalen zijn zo mooi, dat je baat hebt bij een goede uitleg en degelijk advies.

Workshop
Je bent iedere 3e woensdag van de maand welkom op een van onze informatieavonden. We leggen je dan uit wat etherische oliën zijn, waar je ze voor kunt gebruiken en hoe je ze het meest effectief gebruikt. Je leest er hier meer over.

Liever persoonlijk advies?
Geen zin om een workshop te volgen en wil je graag persoonlijk, één op één uitleg en advies? Dat kan. We maken graag een afspraak met je. Dat kan zowel bij je thuis (regio Zwolle) als online of telefonisch. Stuur een appje (06-45945454), bel of mail en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Toch iets bestellen?
Vul hieronder je gegevens in en de producten die je wilt bestellen.
Als we je bestelling hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail met een betaalverzoek. Zodra er is betaalt, wordt je bestelling klaargemaakt.

  BESTELFORMULIER

  VOORDEELPAKKETTEN

  De prijzen van deze voordeelpakketten zijn inclusief verzendkosten. Bij bestelling van een Home Essentials Kit of een Family Essentials Kit, ontvang je tevens een jaar lang 25% korting op alle producten van dōTERRA. Wanneer je besteld hebt, ontvang je alle informatie hierover in je mailbox.

  OLIE OF PRODUCTEN

  Vul hieronder in welke producten je wilt bestellen:

  BETALING

  Als we je bestelling hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail met een betaalverzoek. Zodra er is betaalt, wordt je bestelling klaargemaakt.


  De verzendkosten zijn standaard 7,50. Iedere bestelling wordt als pakketje via DPD verzonden. Je ontvangt bij je bevestiging een trackingscode waarmee je het pakketje kunt volgen.  Het duurt gemiddeld 3-5 dagen voor je je bestelling in huis hebt.