Workshop Etherische Olie


Vanwege Corona houden wij voorlopig geen workshops. Je kunt wél meedoen aan de gratis Olie Challenge: 4 oliën, 7 dagen en meer dan 100 manieren van gebruik. Je leest er hier alles over.


Gezonder leven met etherische olie

  • Wil je graag meer weten over etherische oliën?
  • Ben je nieuwsgierig naar wat essentiële oliën voor jou en je naasten kunnen betekenen?
  • Leef je bewust en vind je duurzaamheid belangrijk?

Dan is onze informatieavond ‘Gezonder leven met etherische olie’ iets voor jou! Op deze avond laten we je kennismaken met de meest gebruikte essentiële oliën van dōTERRA. Je mag ruiken, proeven en voelen. We leggen we je uit hoe en waarvoor je etherische olie kunt gebruiken en je krijgt alle tijd om je vragen aan ons te stellen. Aan het eind van de avond krijg je een klein flesje olie mee naar huis om te proberen ♥

Iedere derde woensdag van de maand ben je om 19.30 uur welkom in Zwolle (Aa-Landen). Geef hieronder aan op welke dag je graag komt. Neem gerust je partner of een vriend(in) mee.

Data in 2020:
Voorlopig zijn er geen workshops. Je kunt wel een-op-een advies krijgen. We maken daarvooor een afspraak met je. Stuur een appje (06-45945454), bel of mail en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Je kunt ook meedoen aan de gratis (!) maandelijkse Kennismakings-challenge

 

Fijn, zo’n informatieavond! Ik was van tevoren heel nieuwsgierig maar tegelijkertijd ook een beetje bang dat het zweverig zou zijn. Maar dat is helemaal niet het geval. Jullie hebben mij iets moois laten ontdekken, dankjulliewel! – Floortje


Workshop bij jou thuis
Lijkt het je fijn om bij jou thuis een workshop te organiseren? Met mensen die jij uitnodigt? Dat kan! Geef dit dan aan via het formulier hieronder. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Liever persoonlijk advies?
Geen zin om een workshop te volgen en wil je graag persoonlijk, één op één uitleg en advies? Dat kan ook. We maken graag een afspraak met je. Stuur een appje (06-45945454), bel of mail en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Geef je hier op:

    We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


    OP LOCATIE
    We geven deze workshop ook op locatie. Wanneer jij minimaal 4 mensen uitnodigt, koffie en thee regelt, doen wij de rest. Bel (06-45945454) of mail ons voor meer info.