Gepost op

Maak van dōTERRA je business

Geld verdienen vanuit huis
Veel mensen ruilen hun uren voor euro’s. Maar het aantal uren dat je hebt is maar beperkt. Dus er zit een grens aan hoeveel geld je op die manier kunt verdienen.

Als je financieel vrij wilt zijn, zul je het anders moeten aanpakken. dōTERRA is dan een mooi optie. We leggen je uit hoe het werkt.

Multi Level Marketing
dōTERRA is een Multi Level Marketing bedrijf. Toen we dat hoorden, dachten we in eerste instantie: ‘Getsie, laat maar zitten’. Maar omdat de producten zó mooi zijn, doken we er toch maar in. Er wat blijkt: niet alle MLM’s zijn gelijk, dōTERRA werkt echt anders!

Als je tijd steekt in het opbouwen van een bedrijf, wil je natuurlijk dat het goed gedijt. Met dōTERRA is dat precies wat er gebeurt. Daar zijn vier belangrijke redenen voor:

  1. dōTERRA-producten zijn het meest getest en het meest betrouwbaar. De oliën en andere producten en geven miljoenen mensen, overal ter wereld, hoop en welzijn. Je gaat werken met levensveranderende producten. Producten die je met vertrouwen kunt delen.
  2. dōTERRA heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van groei en stabiliteit. Je wordt op allerlei manier gesteund bij het starten van je bedrijf. Je kunt rekenen op kansen en succes op de lange termijn.
  3. dōTERRA is gebouwd op het principe van zorgzaamheid, omzien naar elkaar. Met elke fles olie help je kansarme mensen en gemeenschappen. Je verandert echt de wereld wanneer je een dōTERRA-bedrijf opbouwt. Denk aan Co-Impact Sourcing®- en dōTERRA Healing Hands Foundation®.
  4. doTERRA heeft al verschillende prijzen ontvangen van het gerenommeerde zakenblad FORBES, waaronder in 2017 beste werkgever van het jaar in de Verenigde Staten. De Utah World Trade Association heeft doTERRA gekozen tot Bedrijf van het Jaar.

Hoeveel geld kunt je verdienen met dōTERRA?
Hoe meer tijd je in je bedrijf stop, hoe hoger de vergoeding en hoe meer impact je maakt op het leven van anderen. Er zijn een paar opties. Hoeveel tijd heb jij?

3 – 5 uur per week: je maakt mensen in je omgeving enthousiast. Dat levert je voldoende op om je eigen producten gratis aan te kunnen schaffen.

10 – 15 uur per week: bij dōTERRA ontvang je commissie (een bedrag) in ruil voor het delen van je ervaring. Je voert gesprekken met mensen die meer willen weten. Je laat mensen meedoen met de gratis Olie Challenge en je geeft (online) workshops.

15 – 30 uur per week: met dit aantal uren kun je je huidige inkomen vervangen. Je bouwt aan een groep mensen/gebruikers en je verandert levens van anderen!

Wij helpen jou!
Als je dit allemaal leest denk je misschien: ‘dat lukt mij nooit’ of ‘dat kan ik niet’. Maar dat is echt niet nodig! Wij helpen je op weg.

Succes is simpel. Je gebruikt oliën, deelt oliën en leert anderen hetzelfde te doen. dōTERRA heeft alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Samenwerken
Als team werken wij veel samen. We delen onze kennis en ervaringen. Wat zo mooi is: elk teamlid heeft kwaliteiten die ingezet worden. Zo helpen we elkaar verder. Ook de verschillende vakgebieden maken dat er ontzettend veel kennis is. Je hoeft het niet alleen te doen, dat is een fijn gevoel!

Ook mooi: als lid krijg je ook toegang tot allerlei digitale promotiematerialen; van foto’s, visitekaartjes en mailings. Dat scheelt heel wat werk!

Meer weten? Laat dan hieronder  je gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

* = verplicht